Cum alegi cele mai bune cărucioare pentru copii?

Ingrijire bebelus

Ai nevoie de produse de bună calitate, în care copilul să se simtă confortabil, să poată dormi și chiar juca atunci când sunteți la plimbare.

Urmează să deveniți părinți, așa că ați început să căutați acele produse de care veți avea nevoie atunci când mica minune va veni pe lume. Printre acestea se află și cărucioare, pentru că este de la sine înțeles că veți avea nevoie de măcar un astfel de ajutor pentru a-l transporta mai ușor pe cel mic. Ai nevoie de produse de bună calitate, în care copilul să se simtă confortabil, să poată dormi și chiar juca atunci când sunteți la plimbare.

Criterii după care începi să cauți cărucioare moderne pentru copii

Nu doar aspectul exterior contează atunci când ești în căutarea de cărucioare pentru copii. Trebuie îndeplinite anumite criterii, și pe cele mai importante dintre ele ți le spunem și noi.

Sistem bun de siguranță

Aici nu trebuie să faci deloc rabat de la calitate. Ai nevoie să te uiți după cărucioare stabile, care se mențin în price situație în echilibru. Fiind vorba de un copil mic, ar trebui să fie prevăzut și cu un ham ancorat în cinci puncte, pentru mai multă siguranță. Pe măsură ce copilul crește, securizarea hamului se poate face și în doar trei puncte, pentru ca acesta să aibă ceva mai multă libertate de mișcare.

Adaptabilitate

Și copii, dar și părinții, au nevoie de cărucioare care să fie confortabile, să aibă o formă ergonomică și ușor de manevrat. Gândește-te că plimbările de dimineață și/sau seară sunt de neînlocuit, ai nevoie de un cărucior căruia îi poți ajusta mânerele, ai la îndemână tot ce îți este necesar, copilul se simte în largul lui și, mai ales, te poți strecura ușor în locurile aglomerate.

Nu uita de copertină

Este cea care îl protejează pe copil de ploaie, soare puternic, vânt și ninsoare. Așadar, nu renunța la ea și vezi care este cea care răspunde cel mai bine cerințelor tale.

Suportul pentru picioarele celui mic

Sigur nu te-ai fi gândit la un astfel de criteriu atunci când ai început să cauți cărucioare pentru copii, dar el își are locul lui pe listă. Acesta previne alunecarea celui mic, iar pentru a fi sigur că ai ales ce trebuie, optează pentru unul ajustabil.

Roțile și frânele

Pentru a putea fi manevrat ușor pe orice fel de teren, să nu te chinui nici tu, nici bebe atunci când vine vorba de curbe sau pante, roțile sunt cele mai importante. Se pare că acele cărucioare cu roți mari de cauciuc sunt cele mai bune modele.

De asemenea, testează și frânele căruciorului, pentru că trebuie să fie ușor de manevrat și să-ți ofere siguranță. Nu mai este nevoie să detaliem și de ce spunem asta, nu?

BeKid.ro, locul unde găsești cărucioare de calitate

Dacă ești în căutarea de cărucioare copii, BeKid este locul unde trebuie să ajungi. Este mai mult decât un magazin online, este de fapt o platform de unde poți cumpăra tot ce ai nevoie, fără să mai fie nevoie să cauți pe un alt site sau în alt magazin ceea ce te interesează. Mai mult, toate cele peste 60.000 de produse de aici se remarcă din calitate și siguranță la cel mai înalt nivel. Și știm cu toții că părinții își doresc doar ce este mai bun pentru copilul lor, nu? Spre deosebire de alte magazine online de profil, aici ai parte de livrare rapidă, produse de calitate, ofertă mai mult decât generoasă, un serviciu clienți care chiar face diferența, securitate și confidențialitate și multe altele.

Consultanţă specializată

Parcă nimic nu a fost vreodată mai dificil decât să găsești produsul potrivit pentru cel mic, fie că este vorba despre cărucioare, biberoane, sau poate o bicicletă… Ai nevoie să te consulți cu cineva care chiar se pricepe la asta. Fiind vorba despre un loc creat de părinți pentru a îndeplini cerințele părinților și ale copiilor, aici vei primi recomandări avizate, menite să îți facă alegerea mai ușoară.

Ofertă bogată, livrare rapidă și multe modalități de plată

La BeKid găsești tot ce vrei atunci când vine vorba despre produse pentru cei mici, inclusiv cărucioare, jucării, biciclete și nu numai. Mai bine de 60.000 de produse te așteaptă să fie descoperite. Mai mult, livrările se fac oriunde în țară, fără să fie percepute anumite taxe suplimentare, și poți plăti ramburs, cu cardul, prin ordin bancar sau chiar și prin BitCoin.

Date de contact

Adresa:

SC ADA ONLINE SRL

Sediu Social: Sebeș-Petrești, Str. 1 Mai, Nr. 308, Ap. 8-9, Parter, Jud. Alba

Reg.Com J01/375/2013

CUI RO31845110

Program de lucru:

Luni-Vineri intre orele 08.00 – 16.00

Email : [email protected] (timp de răspuns maxim 1 zi lucrătoare)

Email : [email protected]

Pentru furnizori sau prestatori de servicii: [email protected]

Call-Center: 0376448029

Distribuie Articolul